Prisvinnere fotballfesten 2021

Når en sesong er ferdigspilt er det på sin plass å hedre de som har utmerket seg med positivt fortegn. Her er en oversikt over alle prisvinnere fra OBOS-ligaen under årets fotballfest

Annonse:

Årets spiller - Kristian Eriksen

Da pandemien stengte landet og breddefotballen i 2020 spilte Kristian Eriksen på nivå fire. Etter et prøvespill for HamKam ble Eriksen signert, og siden har han ikke sluttet å imponere. I år han midtbanespilleren vært selve motoren i et HamKam som overbevisende sikret 1. plass i OBOS-ligaen og opprykk til Eliteserien. Eriksens statistikk viser 13 mål og 8 målgivende. 

 

Årets trener - Kjetil Rekdal

Selv om Kjetil Rekdal har vært med på mye slipper han ikke opp på gassen. Etter å ha berget HamKam fra nedrykk i 2020 har han i år ledet klubben til topps i OBOS-ligaen, og opp i Eliteserien. 

årets trener OBOS-ligaen.JPG

 

Årets gjennombrudd - Taofeek Ismaheel

Fredrikstad FK har imponert stort i returen til OBOS-ligaen. Den virkelige juvelen i laget heter Taofeek Ismaheel, og har i år levert 13 mål og 6 målgivende. Ismaheel har tatt ligaen med storm og virkelig vært en åpenbaring for FFK.

gjennombrudd OBOS.JPG

Årets klubb - HamKam

HamKam har levert både på og utenforbane i 2021, det er prisen Årets klubb et bevis på. Daglig leder Bent Svele mottok prisen på vegne av klubben. Du kan lese mer her.

hamkam årets klubb.JPG
Annonse fra Obos-ligaen: