Årets klubb OBOS-ligaen 2021

En toppfotballklubb består av mer enn det sportslige apparatet, og utmerkelsen Årets klubb handler om hvordan klubbene gjør det «utenfor banen»

Annonse:

Se video av utdelingen av prisen nederst i saken.

Denne prisen skal inspirere og motivere til en best mulig innsats på de administrative oppgavene som markedsarbeid, økonomistyring og aktiviteter rettet mot supportere og publikum. 

Årets vinner har de siste årene utmerket seg positivt og flere ganger kjempet helt i toppen om å bli Årets klubb – og i år har de virkelig tatt det store steget!

— Juryen om årets prisvinner

Hver klubb i OBOS-ligaen er målt og bedømt for sin innsats på ett sett med ulike kriterier, som blant annet deltakelse og engasjement i ulike ligaaktiviteter og kampanjer, bruk av sosiale medier, økonomistyring, fasiliteter og publikumsopplevelser. Hver klubb er tildelt fra ett til seks poeng for hvert kriterium, der seks poeng er det beste. Deretter legges poengene sammen klubben med høyest totalscore står igjen som årets vinner. 
I år står seieren mellom disse fem klubbene: Aalesunds FK, Grorud IL, HamKam, Sandnes Ulf og Stjørdals-Blink.

Om årets vinner kan følgende sies:
Årets vinner har de siste årene utmerket seg positivt og flere ganger kjempet helt i toppen om å bli Årets klubb – og i år har de virkelig tatt det store steget! 

toppbilde_ad_hamkam kopi.jpg
JUBEL: Årets klubb har levert både på og utenfor banen. Foto: NTB.

Gjennom blant annet kreativt markedsarbeid og morsomme kampanjer har de evnet å skape et stort engasjement rundt klubben hos både små og store supportere gjennom hele sesongen. Klubben oppleves alltid som imøtekommende og positiv til aktiviteter og tiltak som foreslås fra både fra ligapartner OBOS og fra Norsk Toppfotball. Klubben deler også raust av sine erfaringer med de andre klubbene, slik at hele ligaen og merkevaren totalt sett styrkes og blir enda bedre.

Det er en glede å utnevne vinneren av Årets klubb i OBOS-ligaen 2021:
HamKam!  


Annonse fra Obos-ligaen: