Nominert i kategorien "Årets Sponsorkampanje"

På torsdag kom nyheten om hvem som er nominert til de prestisjefylte prisene som årlig deles ut av Sponsor- og Eventforeningen. Norsk Toppfotball sammen med OBOS er nominert i kategorien "Årets Sponsorkampanje" for OBOS-ligakampanjen "Årets fotballmamma". I kategorien konkurrerer vi med fire andre gode kandidater.

«Årets fotballmamma» er en spesiell person som stiller opp i vær og vind, høyt som lavt, og virkelig ordner opp for at barna skal ha et trygt og godt fotballmiljø!

Norsk Toppfotball fikk inn hele 670 fantastiske nominasjoner - fordelt utover OBOS-ligaens 16 lag - og over 25 000 stemmer på nasjonal basis til prisen «Årets fotballmamma». Hovedpremien i den nasjonale avstemningen er 50 000,- til breddeklubben «Årets Fotballmamma» representerer. Folket og juryen har sagt sitt: Alvhild Berge fra Sund Sportsklubb kan titulere seg Årets fotballmamma. Les mer her.

- Dette er strålende nyheter og en flott anerkjennelse for det fantastiske arbeidet OBOS og våre klubber i OBOS-ligaen gjør i lokalmiljøet hver eneste dag. Vi er stolte og ydmyke av å være nominert i denne kategorien. Fotballen er avhengig av lokale ildsjeler og det er derfor ekstra stas å sette pris på disse, sier Leif Øverland, adm. dir Norsk Toppfotball.

Flere av Norsk Toppfotballs samarbeidspartnere er nominert til priser i ulike kategorier. OBOS kjemper om hele seks priser, mens både Norsk Tipping og COOP også er godt representert blant de nominerte. Toppfotball Kvinner kan vinne prisen «Årets Sponsorobjekt», mens NFF sammen med BAMA er nominert til «Årets Samfunnsengasjement».

Se resten av nominasjonene samt kandidatene her.

Annonse fra Obos-ligaen: