Det ble med nominasjonen for "Årets fotballmamma"

I går gikk den årlige Sponsor- og Eventprisen av stabelen, og sammen var OBOS og Norsk Toppfotball nominert til prisen "Årets Sponsorkampanje" for OBOS-ligakampanjen "Årets fotballmamma". Dessverre ble det med nominasjonen.

«Årets fotballmamma» er en spesiell person som stiller opp i vær og vind, høyt som lavt, og virkelig ordner opp for at barna skal ha et trygt og godt fotballmiljø!

Norsk Toppfotball fikk inn hele 670 fantastiske nominasjoner - fordelt utover OBOS-ligaens 16 lag - og over 25 000 stemmer på nasjonal basis til prisen «Årets fotballmamma». Hovedpremien i den nasjonale avstemningen er 50 000,- til breddeklubben «Årets Fotballmamma» representerer. Folket og juryen har sagt sitt: Alvhild Berge fra Sund Sportsklubb kan titulere seg Årets fotballmamma. Les mer her.

Etter nominasjonen var et faktum tidligere i vinter uttalte adm. dir i Norsk Toppfotball dette:

- Dette er strålende nyheter og en flott anerkjennelse for det fantastiske arbeidet OBOS og våre klubber i OBOS-ligaen gjør i lokalmiljøet hver eneste dag. Vi er stolte og ydmyke av å være nominert i denne kategorien. Fotballen er avhengig av lokale ildsjeler og det er derfor ekstra stas å sette pris på disse.

Flere av Norsk Toppfotballs samarbeidspartnere var nominert til priser i ulike kategorier. OBOS kjempet om hele seks priser (vant "Årets kultursponsor" og "Årets bransjepris"), mens både Norsk Tipping og COOP også var godt representert blant de nominerte. Toppfotball Kvinner vant prisen «Årets Sponsorobjekt», mens NFF sammen med BAMA var nominert til «Årets Samfunnsengasjement».

Les mer om prisvinnerne her.

Annonse fra Obos-ligaen: