Årets beste er kåret!

OBOS-ligaens beste spiller, trener og gjennombrudd er kåret for 2020!

Annonse:

Sesongen 2020 er akkurat ferdigsspilt og dermed er det duket for lanseringen av årets kåringer. Gratulerer til Morten Røssland, Sivert Mannsverk og Henrik Udahl! Nedenfor følger begrunnelsen for kåringene fra juryene Pål Arne «Paco» Johansen, Kenneth Fredheim og Amund Lutnæs. 

Årets gjennombrudd: Henrik Udahl (Åsane)

Henrik Udahl har denne sesongen tatt OBOS-ligaen med storm. Spissen har scoret på bestilling for laget fra Bergen. Han har bidratt til at Åsane har levert en meget god sesong. Det er mange klubber som har den unge spissen fra Østfold i kikkerten før neste sesong, og det med rette.

Årets trener: Morten Røssland (Åsane)

Morten Røssland rykket ifjor opp fra PostNord-ligaen med Åsane. Denne sesongen har hans spillende og flotte fotball bergtatt og begeistret fotballpublikummet. Bergenseren har hatt en klar plan for hvordan han har hatt lyst til at Åsane skal se ut, og han har fulgt den til punkt og prikke. De har rett og slett utspilte flere av divisjonskollegaene denne sesongen.

Årets spiller: Sivert Mannsverk (Sogndal)

Sivert Mannsverk fikk kjenne på OBOS-ligaen i fjor. Denne sesongen har han styrt midtbanen til Sogndal på en imponerende måte. En eminent pasningsfot og overblikk. 18-åringen fikk kapteinbindet før denne sesongen og har virkelig levd opp til lederrollen. Midtbanespilleren kommer vi til å se store ting av i fremtiden.

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: