STEM PÅ DIN KANDIDAT TIL PRISEN «ÅRETS FOTBALLMAMMA»

«Årets fotballmamma» er en spesiell person som stiller opp i vær og vind, høyt som lavt, og virkelig ordner opp for at barna skal ha et trygt og godt fotballmiljø! STEM på din favoritt!

Nominasjonsfasen er over og det har kommet inn hele 670 fantastiske nominasjoner - fordelt utover OBOS-ligaens 16 lag - til prisen «Årets fotballmamma». Nå kan du lære mer om, og stemme på din favoritt til prisen frem til og med søndag 28. oktober. Vinneren i denne lokale avstemningen får 10 000,- til sin breddeklubb og representerer sitt OBOS-ligaenlag i den nasjonale finalen.

Hovedpremien i den nasjonale avstemningen er 50 000,- til breddeklubben «Årets Fotballmamma» representerer.

Hvordan fungerer utvelgelsen av «Årets fotballmamma»?

Nå som alle de nominerte er registrert følger en lokal avstemming der man stemmer på kandidatene hos sin lokale OBOS-ligaenklubb, hvorpå vinneren av denne får 10.000,- til sin lokale breddeklubb.

Vinnerne av de lokale avstemningene går så videre til en nasjonal avstemming hvorpå en jury kårer prisvinneren blant de tre kandidatene med flest stemmer.

Vinneren av «Årets fotballmamma» blir offentliggjort på Fotballfesten 2018 den 25. november på Ullevaal stadion, og vinner et gavekort verdt 10 000 kroner, samt 50 000 kroner fra OBOS til sin lokale breddeklubb.

Trykk deg inn på nominasjonssiden til nærmeste OBOS-ligaenklubb for å lære mer om, og stemme på DIN favoritt til den prestisjetunge prisen:

Aalesund

Florø

Hamkam

Jerv

Kongsvinger

Levanger

Mjøndalen

Nest-Sotra

Notodden

Sandnes Ulf

Sogndal

Strømmen

Tromsdalen

Ullensaker/Kisa

Viking

Åsane

La din stemme bli hørt og hjelp din lokale «fotballmamma» til seieren!

Annonse fra Obos-ligaen: