Rekordbillettsalg for "Slaget om Oslo" på Ullevaal Stadion

Det er med stor glede vi i Norsk Toppfotball kunngjør at billettsalget til den etterlengtede kampen mellom Lyn og Vålerenga har nådd en historisk milepæl. Med salget av billetter til "Slaget om Oslo" på Ullevaal stadion har vi nå bekreftet en ny rekord for billettsalg til en OBOS-ligakamp gjennom tidene. Det siste salgstallet viser nå at rekorden er i boks. Kampen spilles den 20. april.

Annonse:

Kampen, som har fanget interesse og lidenskap fra fotballelskere over hele landet, har allerede passert den tidligere rekorden på 17.248 billetter. Denne rekorden ble satt av Brann under deres kamp mot Nest Sotra den 16. mai 2015. Med en kapasitet på 25.000 på Ullevaal stadion er det fortsatt ledige plasser tilgjengelig, men billettene går raskt unna.

 

Tidenes tilskuertall i OBOS-ligaen

Kommersiell leder i Norsk Toppfotball, Pål Breen, uttaler: - Vi er ekstremt stolte over den enorme interessen rundt denne kampen og det historiske billettsalget. Dette viser den unike appell og spenning som norsk fotball har å tilby og spesielt når slike lokalderby dukker opp.  Spesielt hyggelig at en slik rekord kommer i år da det også feires 10 år med OBOS-ligaen.

Daglig leder i Lyn, Anders Palm, legger til: - Dette er en utrolig oppmuntring for oss i Lyn og en bekreftelse på den lidenskapen og støtten vi har fra våre trofaste tilhengere. Vi ser frem til en minneverdig kamp og til å oppleve den fantastiske stemningen på Ullevaal Stadion.
Dette viser også det potensialet som ligger i Oslo-fotballen og vi oppfordrer alle folk i Oslo til å komme seg på denne og andre fotballkamper i byen. Fotball er best live.

"Slaget om Oslo" har ikke bare fanget oppmerksomheten til lokale fans, men har også blitt bemerket internasjonalt som en kamp med stor betydning og potensial til å bli en av de mest minneverdige kampene uansett liga i nyere tid.

«Slaget om Oslo» bringer spenning, lidenskap og en påminnelse om den rike historien som ligger til grunn for fotballen i Oslo. Denne intense rivaliseringen og historien som følger med, bidrar til å berike fotballmiljøet i Oslo. Det skaper ikke bare spenning blant tilhengerne, men det gir også en unik mulighet for Oslofolk å samles og oppleve den ekte gleden ved fotball på nært hold. Å gå på kamp blir et uttrykk for fellesskapet og stoltheten for byens lag, og det er nettopp denne kraften som gjør Oslofotballen så spesiell og levende.

For mer informasjon og for å sikre dine billetter til denne historiske begivenheten, besøk https://www.lyn1896.no/lyn-vif 

For mer info – kontakt:

  • Pål Breen, kommersiell leder Norsk Toppfotball, 90 55 37 56
  • Anders Palm, daglig leder Lyn, tlf 99 28 73 16

 

Annonse fra Obos-ligaen: