OBOS Åpen Dag hos Strømmen IF

Annonse:

All foto: Thomas Bjørnflaten

For første gang siden 2019 kunne vi endelig avholde OBOS Åpen Dag! Det var Strømmen IF som fikk åpne ballet med Åpen Dag for året, og det ble virkelig en suksess med FOTBALLGLEDE i fokus. Nesten 500 elever ved 4. til 7. trinn ved Sagdalen skole var invitert til aktivitetsdag på Strømmen stadion med klubben. I samarbeid med OBOS som ligapartner ble det laget et rebusløp med ulike aktiviteter bemannet av spillere fra klubbens A-lag. Elevene fikk med seg hver sin gymbag, fotball, drikkeflaske og t-skjorte hjem, i tillegg til at alle fikk gratisbillett til kampen mot KFUM 29. september.

For første gang gjennomførte Norsk Toppfotball og MOT verditime for elevene, med det viktige budskapet "Det krever MOT å si #STOPP". Opplegget skapte stort engasjement blant både elever og lærere, og skolen tar med seg budskapet videre utover skoleåret. 

Med full gjenåpning av samfunnet planlegges det nå enda mer OBOS Åpen Dag utover høsten, som vi gleder oss stort til. Nå som samfunnet åpner oppfordrer vi alle til å ta turen på stadion for å kjenne på FOTBALLGLEDEN. Kom på kamp!

Annonse fra Obos-ligaen: