NTB kåret Fardal Opseth til årets spiller i OBOS-ligaen

Bodø/Glimts målmaskin Kristian Fardal Opseth (27) gikk til topps på NTBs spillerbørs i OBOS-ligaen.

I samarbeid med ligaens hovedsponsor OBOS, kårer NTB årets spiller i OBOS-ligaen for tredje året på rad. Dette er en pris som går til spilleren som har fått høyest score på spillerbørsen som settes av NTBs reportere gjennom sesongen.

Årets pris går til Bodø/Glimt-spiller Kristian Fardal Opseth, som ikke bare har imponert med mange scoringer denne sesongen, men som også har vært vital i det oppbyggende spillet for klubben som neste år er tilbake i det gode selskap i Eliteserien.

– Vi i NTB er veldig stolt over at vi kan dele ut denne prisen sammen med OBOS. Dette er tredje gang vi deler ut en slik pris, og årets prisvinner er en verdig vinner. Kristian Fardal Opseth har hatt en fantastisk sesong og troner øverst på vår spillerbørs, sier produktsjef i NTB Terje Alstad.

Kristian Fardal Opseth er en spiss som strekker seg 188 cm over bakken. Han er 27 år og spiller for Bodø/Glimt. Han kommer fra Kaupanger utenfor Sogndal, og har gått gradene i de lokale klubbene Kaupanger, Førde (2012-2013) og Sogndal (2014-2017), før han tidligere i år gikk til Glimt. Han har vært på banen i samtlige 30 kamper i år. Neste år får han altså prøve seg på det øverste nivået i Norge. Sammen med Bodø/Glimt.

Annonse fra Obos-ligaen: