NOMINER DIN KANDIDAT TIL PRISEN «ÅRETS FOTBALLMAMMA»

Kjenner du en spesiell person som ALLTID stiller opp i vær og vind, høyt som lavt, og virkelig ordner opp for at barna skal ha et trygt og godt fotballmiljø? Da kjenner du kanskje «Årets fotballmamma»!

I høst skal OBOS-ligaenklubbene, i samarbeid med klubbnorge, jakte etter den personen som i aller størst grad fortjener hedersprisen «Årets fotballmamma». Dette er en person som alltid stiller opp og legger til rette for at barn og unge skal ha et så trygt og godt fotballmiljø som mulig.

Norsk fotball er bygget på dugnadsånd og i høst vil OBOS gi noe tilbake til de som alltid står på for sin lokale breddeklubb. Vedkommende som blir valgt til å motta hedersprisen vinner et gavekort på 10 000 kroner, samt 50 000 kroner fra OBOS til sin lokale breddeklubb.

Hvordan fungerer nominasjonen og utvelgelsen av «Årets fotballmamma»?

Fra 28. september og frem til 15. oktober kan alle som vil nominere sin kandidat til prisen på våre, eller et OBOS-ligaenlag sin hjemmeside. Når alle de nominerte er registrert følger en lokal avstemming der man stemmer på kandidatene, og vinneren av denne får 10.000,- til sin lokale breddeklubb.

Vinnerne av de lokale avstemningene går så videre til en nasjonal avstemming hvorpå en jury kårer prisvinneren blant de tre kandidatene med flest stemmer.

Vinneren av «Årets fotballmamma» blir offentliggjort på Fotballfesten 2018 den 25. november på Ullevaal stadion, og vinner et gavekort verdt 10 000 kroner, samt 50 000 kroner fra OBOS til sin lokale breddeklubb.

Trykk på din nærmeste OBOS-ligaenklubb for å komme til din nominasjonsside:

OBOS-ligaen

Aalesund

Florø

Hamkam

Jerv

Kongsvinger

Levanger

Mjøndalen

Nest-Sotra

Notodden

Sandnes Ulf

Sogndal

Strømmen

Tromsdalen

Ullensaker/Kisa

Viking

Åsane

Nominer her og hjelp din lokale «fotballmamma» til seieren!

Annonse fra Obos-ligaen: