Månedens kåringer september

Annonse:

MÅNEDENS SPILLER:

SIMEN BOLKAN NORDLI

Bolkan Nordli står med tre målgivende og to scoringer på fem kamper i september. Han stod for det andre målet i seieren 6-2 over Grorud hjemme på Color Line stadion. En lekker scoring du kan se og nyte i videovinduet under. Bolkan Nordli har vært en sterk bidragsyter i en måned Ålesund har seilt opp på 2. plass i OBOS-ligaen, og dermed ligger an til direkte opprykk.

MÅNEDENS TRENER:

LARS ARNE NILSEN

Lars Arne Nilsen har ledet Ålesund til 13 av 15 mulige poeng på fem kamper i september. AaFk har levert en kruttsterk måned til tross for et svært tett kampprogram. Klubben har nå klatret opp på 2. plass på tabellen, på plassen for direkte opprykk. 

MÅNEDENS UNGE SPILLER:

TAOFEEK ISMAHEEL

Fredrikstad har imponert etter sin retur til OBOS-ligaen, og har gjennom hele sesongen kjempet i toppen. De viste seg raskt som en het opprykkskandidat, og ligger i skrivende stund på kvalikplass. En av de viktigste brikkene i FFK-laget heter Taofeek Ismaheel, og har briljert fra sin venstre kantposisjon. i september har han vært i glitrende i form, og spilte blant annet en kampavgjørende målgivende pasning til Nicolay Tveten Solberg i seieren 2-1 over Sogndal.

Gratulerer til vinnerne!

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 24.10.2021, oppdatert: 02.11.2021
Skrevet av: Magnus Forseth