Hvem gikk av med seieren i 2020?

Over 1000 unike deltakere tippet fjorårets kamper og vinnerne er endelig kåret for OBOS-Tipset 2020.

Annonse:

Gratulerer så mye til Tone Slåen, som den beste tipperen, og Tromsø, som den klubben med de beste tippe-supporterne!

- Vi er glade for det store engasjementet rundt tippekonkurransen. Alle klubbene har hatt fans som har tippet og således gjort sitt beste for at akkurat deres klubb skulle vinne. Til slutt ble det altså Tromsø, KFUM og HamKam som tok de tre første plassene på tippekonkurransetabellen, og det er bare å gratulere dem med heder, ære og en hyggelig ekstrabonus, sier sponsorrådgiver Eddie Chr. Thomas i OBOS.

Han gratulerer også de fire enkeltvinnerne: - Tone Slåen, Thomas Ramstad, Hans Engebretsen og Eivind Edvardsen (delt 3.plass) fortjener også honnør og skryt for sine tippeferdigheter. Det skal noe til blant tusener av deltakere og være de fire beste til å tippe utfallet av 240 fotballkamper, sier Thomas.

96ac63ea-70ed-40ab-9ea5-eabf067b0b24
Topp 10 tippere


Det kan tenkes at konkurransen gjennomføres også i 2021:
- Om det blir akkurat i den formen vi har hatt i år, vet vi ikke, men noe blir det. Samarbeidet med Crowdmanager, som står for den tekniske løsningen bak konkurransen, og Norsk Toppfotball, klubbenes interesseorganisasjon, er meget godt, og vi er jo alle glade i konkurranser og tiltak som bidrar til engasjement og oppmerksomhet blant fans og tilskuere, så vi satser på å få gjennomført noe lignende også i 2021-sesongen, avslutter Thomas.

Dette sier markedsdirektør i TIL, Trond-Steinar Albertsen, om seieren:

- Dette var en hyggelig og overraskende ekstrabonus å motta etter en lang og spennende sesong i OBOS-ligaen. Det er tydelig at OBOS-tipset har skapt et stort engasjement blant fotballfans i hele landet, og da er det jo særdeles hyggelig at TIL også kom øverst på denne tabellen i 2020. Vi må derfor takke våre ivrige og dyktige TIL supportere for en formidabel innsats i tippingen og samtidig sende en takk til OBOS og Norsk Toppfotball for en kjærkommen premie.

OT

 


Annonse fra Obos-ligaen: