Enorm stemning

Både i Eliteserien og OBOS-ligaen koker det både på og utenfor tribunene i serieavslutningen.

Annonse:

Nok en runde er over og kun tre serierunder gjenstår i årets Eliteserie. Og siste runde går av stabelen lørdag i OBOS-ligaen. Det har vært helt fantastisk at vi har fått folket tilbake på tribunene denne høsten og det vises at dette også betyr mye også for spillerene.

I rosenes by hadde Rosenborg tatt turen til det som ofte blir omtalt som ett av norges største oppgjør. De barket sammen søndag kveld foran en stor publikumsskare både fra Trøndelag og Møre. Kampen endte 4-1 og det var et meget fornøyd hjemmepublikum som kunne slippe jubelen løs. 

Ælv Classico 

I det mye omtalte lokaloppgjøret mellom Strømsgodset og Mjøndalen var det til slutt bortelaget som kunne slippe jubelen løs. Nesten 7000 personer hadde tatt turen og laget en fantastisk stemning på tribunen. 

Dette var et oppgjør som ofte betyr mer enn kun tre poeng og for Mjøndalen som tok turen over elva ble det uhyre viktige poeng som de kan ta med seg i bunnstriden. 

Feststemning for kameratene 

På Hamar ble det feiring etter at kameratene gikk til topps i årets OBOS-liga. Den ble feiret på lørdag sammen med massevis av kamerater som hadde tatt turen. Det ble også pokaloverrekkelse, fyrverkeri og en stor dose gledesrus etter kampslutt i årets siste hjemmekamp på Briskeby. 

På lørdag ruller fotballen igjen, med to kamper i Eliteserien og full rulle i OBOS-ligaen. Dette er årets siste kamper så nå er siste mulighet hvis du har tenkt å se OBOS fotball denne sesongen. 

OBOS-ligaen runde 30 

S​tjørdals​​/Blink - Aalesund 

Ullensaker/Kisa - Sogndal 

Raufoss - Åsane 

Fredrikstad - Ranheim 

Bryne - Strømmen 

Start - Sandnes-Ulf 

KFUM - Jerv 

Grorud - HamKam ​​​​

Eliteserien runde 28

Lillestrøm - Strømsgodset 18:00

Mjøndalen - Sarpsborg 08 17:00

Rosenborg - Bodø/Glimt 17:00

Tromsø - Stabæk 17:00

Haugesund - Sandefjord 17:00 

Kristiansund - Viking 17:00

Brann - Molde 19:00 

Her er en bildeserie over alt det morsomme som har skjedd på de forskjellige kampene rundt om i landet: 

Annonse fra Obos-ligaen: