Dragsten, Nielsen og Strannegård best i april

Hødd-treneren mottar prisen for sunnmøringenes ubeseirede rekke i april, mens Mads Nielsen fra FFK og Starts talent Tom Strannegård har imponert juryen mest ute på banen.

Annonse:

Som nyopprykket har Hødd kommet inn i ligaen med kraft og en god plan for hvordan de skal fremstå. De er vonde å møte med sin dødballstyrke, er tette bakover i banen og har matchvinnere fremover. Etter april måned er de fremdeles ubeseiret i OBOS-ligaen. Med denne gode starten har de allerede lagt grunnlaget for en god sesong. Vi gratulerer Joakim Dragsten som månedens trener i OBOS-ligaen for april.
Juryen hadde Kåre Ingebrigtsen i Ranheim og Jörgen Wålemark i Raufoss som kandidatene som var nærmest Dragsten i kåringen.
 
Fredrikstad FK er også ubeseiret så langt denne sesongen, og juryen tillegger mye av æren for dette til stopperkjempen Mads Nielsen. Med kun ett baklengsmål på fire kamper har det defensive fundamentet vært en viktig brikke i trener Mikkjal Thomassens byggverk, og Nielsen styrer de bakre rekker hos FFK fra sin stopperposisjon. Vi gratulerer Mads Nielsen som månedens spiller i OBOS-ligaen i april.
Loris Mettler i Raufoss og Sander Kartum i KBK var juryens alternativer i denne kategorien, og skal også ha heder for sin innsats.
 
I kategorien månedens unge spiller er det Starts svenske talent Tom Strannegård som stikker av med utmerkelsen. Laget har variert i seriestarten, men midtbanespilleren har vært stabilt god for sørlendingene. Vi gratulerer Tom Strannegård som månedens unge spiller i OBOS-ligaen i april. 

Hødds Syver Skeide og Syver Klingen Langås i Ranheim var med i diskusjonen rundt denne kåringen.
 
Juryen består av Amund Lutnæs (TV 2) og Hugo Pereira samt Stian Pettersen (Norsk Toppfotball).
 

Annonse fra Obos-ligaen: