Derfor er de frivillige i norsk fotball

Vi har møtt et knippe frivillige i KFUM. Dette sier de selv om grunnen til at de bruker fritiden på klubben i sitt hjerte.

Annonse:
Erling Johannessen
Erling Johannessen

Navn: Erling Johannessen
Alder: 69 år
Erling har vært frivillig i KFUM siden 1995, og har jobbet med bredddefotballen og vært speaker siden 2008. 

– Det er fin klubb med mye bra folk og engasjement. Barna mine har vært i klubben og da har det blitt naturlig for meg å bli med videre som frivillig selv. Det beste med å være frivillig er at jeg får se mye bra fotball og treffer mange hyggelig folk i et veldig bra miljø.

Har du lyst til å bli frivillig i norsk fotball? Meld deg her, så tar vi nærmere kontakt igjen etter sesongen!

Terje Pettersen
Terje Pettersen

Navn: Terje Pettersen
Alder: 66 år
Terje har vært frivillig i KFUM siden 2015 og er i dag arrangementssjef og en av materialforvalterne i klubben.

– Motivasjonen min har vært at jeg tidligere har trent aldersbestemte lag, så etter at det tok slutt hadde jeg lyst til å fortsette å være med som frivillig. Trives i toppidrettsmiljøet, men hovedgrunnen er en kjærlighet til fotballen, sier Terje – og legger til:– Det beste med å være frivillig er å møte mange hyggelige mennesker. «Kåffa» er veldig flinke til å sette pris på oss, og A-laget er veldig fornøyde med den jobben vi gjør. Det er en veldig god følelse og en stor motivasjon for hele tiden å gjøre arrangementet så bra som mulig og til og med bedre.

Hilde Sandstad
Hilde Sandstad

Navn: Hilde Sandstad
Alder: 48 år
Hilder har vært frivillig siden ungene startet i klubben i 2006. Barna sluttet deretter i 2017, men Hilde fortsatte likevel som frivillig for klubben i sitt hjerte.

– Motivasjonen min er at Kåffa er en veldig hyggelig klubb å være i. Også liker jeg logistikk og organisering, noe jeg får utfordret meg selv på ved arrangementene. Nå som barna har flyttet ut har jeg også mer tid, og den tiden bruker jeg gjerne på nærmiljøet. Det er hyggelig å gi noe tilbake til miljøet rundt klubben.

Det beste med å være frivillig er at det er fint å være aktiv i nærmiljøet. Jeg får også kontakt med de foreldrene jeg kjenner fra den aldersbestemte fotballen, og vennskapet med dem vedlikeholdes som frivillig. Det er veldig hyggelig å være en ressurs for klubben i mitt hjerte.

Meld deg som frivillig her!

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 19.10.2022, oppdatert: 01.11.2022
Skrevet av: OBOS-ligaen