De nominerte til årets spiller

Se hvilke som er nominert til årets spiller i Eliteserien, OBOS-ligaen og Toppserien her.

Mandag 2. desember, dagen etter Eliteserien avsluttes, avholdes Fotballfesten 2019 som sendes på MAX kl 21:00.

Les også: Årets mål - din stemme teller - se alle målene og delta her.

Fotballfesten er en feiring av de nylig avsluttede sesongene i Eliteserien, Toppserien og OBOS-ligaen.

Fotballfesten er et TV-program hvor det det blir innslag, underholdning, intervjuer - og utdeling av en rekke prestisjetunge priser.

I dag slippes de nominerte til årets spiller i Eliteserien, OBOS-ligaen og Toppserien.

Nominerte fra Eliteserien:

ELITESERIEN_ÅRETS_SPILLER

Magnus Wolff Eikrem, Molde
Wolff Eikrem har ledet Molde til et nytt seriegull, det første for klubben siden 2014. Etter Wolff Eikrems tilbakekomst til Molde i 2018, har han vært en av Eliteseriens beste spillere.

Torgeir Børven, Odd
Børven har bøttet inn mål for et medaljejagende Odd. Han er har allerede kommet opp i 20 seriemål, noe som ingen spillere fra Eliteserien har gjort siden 2015. Mye skal til for at Børven ikke stikker av med toppscorertittelen i Eliteserien 2019.

Håkon Evjen, Bodø/Glimt
Evjen er Eliteseriens nye stjerneskudd, og har hatt sitt store gjennombrudd i 2019. Evjen har til tider herjet i årets sesong i Eliteserien, noe som blant annet har resultert i proffkontrakt med AZ Alkmaar og en sannsynlig medalje til overraskelseslaget Bodø/Glimt.

Nominerte fra OBOS-ligaen:

1920x1080_OBOS_SPILLER

Niklas Castro, Aalesund
Castro har hatt en strålende sesong for Ålesund, som har resultert i opprykk, 17 seriemål og plass på det Chilenske landslaget. Castro har vært en nøkkelspiller for Ålesund som har satt ny poengrekord i OBOS- ligaen.

Enric Valles, Sandefjord
Valles er en spiller som for mange går under radaren, men som har hatt en veldig god sesong for Sandefjord. En elegant spiller som sjelden taper ballen. Hjerte i laget til Sandefjord. Spiller alltid, og er aldri dårlig.

Aron Sigurdarson, Start
Sigurdarson har under Joey Hardarson slått ut i full blomst. Islendingen har vært Starts store poengkonge og har på egenhånd avgjort flere enkeltkamper denne sesongen.

Nominerte fra Toppserien:

TOPPSERIEN_ÅRETS_SPILLER

Kennya Cordner, Sandviken
Har vært Sandvikens ledestjerne denne sesongen. En anvendelig spiller med teknisk briljans, som kan straffe enhver motstander. I siste serierunde avgjorde hun kampen om toppscorertittelen, og troner øverst med 17 scoringer i Toppserien.

Sherida Spitse, Vålerenga
Vålerengas kaptein holder høyt internasjonalt nivå, og sommerens VM-finalist har ledet hovedstadslaget gjennom en strålende sesong rent sportslig. Spitse har kvaliteter på en nivå få andre i Toppserien kan matche, noe som har vært avgjørende for Vålerenga denne sesongen.

Synne Jensen, Røa
Jensen har tatt store steg på den sportslige fronten i sin første sesong for Røa. Med sine 16 scoringer har hun vært med i kampen om toppscorertittelen hele sesongen, og troner øverst i poengligaen i Toppserien med et stort gap ned til neste spiller på listen.

Se mer om Fotballfesten her.

Videoen er ikke tilgjengelig.

Annonse fra Obos-ligaen: