Åsane Fotball vant Deletabellen 2017

Åsane Fotball var flinkest til å dele poengene i årets OBOS-liga og belønnes derfor med 100.000 kroner fra OBOS.

Annonse:

Søndag 5. november ble de siste kampene spilt i årets OBOS-liga. Gjennom hele sesongen har de 16 OBOS-lagene kjempet hardt for best mulig tabellplassering. I tillegg har de også vært med i kampen om å vinne Deletabellen.

– OBOS eies av våre medlemmer, så man kan si at OBOS handler om å eie sammen og om å dele. Derfor ønsker vi å belønne de lagene som i løpet av sesongen har vært flinkest til å dele poengene. Vi opprettet derfor Deletabellen.no, der kun uavgjorte kamper gir poeng, forklarer kommunikasjonsrådgiver Eddie Chr. Thomas i OBOS.

OBOS er med å løfte spillerutviklingen i norsk fotball. Vi takker for bidraget både som som ligapartner og dagens betydelige bidrag til Åsane Fotball

— Leif Øverland, adm dir Norsk Toppfotball

Og det ble like tett og jevnt i Deletabellen som i OBOS-ligaen. Faktisk var det tre lag som spilte uavgjort hele 12 ganger, målforskjellen avgjorde innbyrdes plassering.

Åsane Fotball, Levanger Fotballklubb og Elverum Fotball spilte uavgjort hele 12 ganger på 30 forsøk, men siden Åsane var det mest målfarlige laget, er det de som vinner Deletabellen 2017 og stikker av med hovedpremien. Det er bare å gratulere, sier Thomas.

Åsane Fotball mottar dermed 100.000 kroner som de kan dele videre med et godt formål i egen klubb eller i nærmiljøet. Levanger Fotballklubb får 25.000 kroner for sin andreplass, og Elverum Fotball 15.000 kroner for tredjeplass. Levanger går foran Elverum på grunn av flere målrike uavgjortkamper.

- Det er helt strålende å bli premiert på denne måten av OBOS. Det gir oss tilleggsmuligheter når slike midler overraskende "detter ned" i hodet på oss.
Det blir nå viktig for oss nå å finne en god anvendelse på disse ekstra midlene sier en strålende fornøyd Nils Petter Lampe, daglig leder i Åsane fotball

Slik endte Deletabellen i 2017

Slik endte Deletabellen 2017
Annonse fra Obos-ligaen: