Årets fineste drakt er kåret

Folket har talt - Aalesund har årets fineste drakt i OBOS-ligaen!

Annonse:

I sommer har fotballsupportere kunnet stemme på sin favorittdrakt i OBOS-ligaen. Etter en knepen andreplass i fjor, ble det i år en knusende seier til tangotrøyene fra Aalesund – som fikk over en tredjedel av stemmene. På andreplass finner vi nykommer Raufoss, og på en hedelig tredjeplass kom Sandefjord.

 

1. Aalesund (33.98%)

- Den ikoniske tangotrøya har vekket oppsikt siden 1914, og fortsetter fremdeles å begeistre. Vi var selv overbevist om at vi hadde den kuleste drakta i OBOS-ligaen, og nå har vi fått beviset. Med over 33 prosent av stemmene må vi kunne si at dette var rått parti! Tusen takk til alle som har stemt på oss, og tusen takk til vår generalpartner UMBRO som leverer drakta. De har vært med på laget siden 1993, og vet hva det vil si å levere tango-kvalitet, sier en glad og fornøyd klubbdirektør Geir S. Vik hos Aalesunds Fotballklubb.

 

Fra ligasponsor OBOS vanker det gratulasjoner:
- OBOS-ligaen er jo en svært fargerik liga med mange flotte drakter som bæres med stolthet av lagenes spillere og supportere. Med sin oransje farge er AaFKs drakt lett å legge merke til og ekstra lekkert blir det jo med innslagene av blått. Så det er bare å gratulere AaFK med tittelen «Årets fineste drakt», og ikke minst takke alle dem som var med å stemme på de ulike draktene, sier Eddie Chr Thomas i OBOS.

 

2. Raufoss (13.8%)

3. Sandefjord (9.36%)


 

Annonse fra Obos-ligaen: