Årets fineste drakt er kåret!

Kanarifuglene flyr høyt også utenfor banen!

Annonse:

Gratulerer, Lillestrøm!

I november har fotballsupportere over hele vårt langstrakte land fått stemme på årets fineste drakt i OBOS-ligaen. Resultatene er endelig inne og med totalt 2035 stemmer vant gultrøyene med 23,85% av stemmene! Gratulerer så mye!

Daglig leder i Lillestrøm, Robert Lauritsen, hadde følgende å si:

- Takk til alle som har stemt frem den vakre LSK-drakta som den fineste, og takk for en spennende og morsom sesong i den herlige og actionfylte OBOS-ligaen.

Også ligasponsor OBOS gratulerer Lillestrøm Sportsklubb med å ha «Årets fineste drakt».
- Vi ser at denne årlige kåringen engasjerer fans over hele landet, og den understreker bare hvor mye en fotballdrakt betyr for lokal stolthet og tilhørighet i tillegg til å være et viktig symbol på samhold og identitet. Dessuten er jo svart og gult en flott fargekombinasjon.

- Vi har vært så heldige å ha LSK i OBOS-ligaen denne sesongen, det har gitt oss fotballinteresserte mange spennende kamper og mye å snakke om. Det er derfor ekstra hyggelig at klubben nå, like før de eventuelt takker for seg og tar steget tilbake opp i Eliteserien, også kan slå seg på brystet med å ha hatt OBOS-ligaens fineste drakt denne sesongen, sier Eddie Chr. Thomas i OBOS.

1. Lillestrøm (23,85%)

årets_drakt_lsk

2. Tromsø (17,37%)

TROMSØ

3. Sandnes Ulf (8,71%)

SANDNES ULF

 

Annonse fra Obos-ligaen: