OBOS hovedsponsor for OBOS-ligaen i fire nye år

OBOS og Norsk Toppfotball fortsetter samarbeidet om OBOS-ligaen i nye fire år. Avtalen sikrer en betydelig opptrapping av aktiviteter for barn og unge.

Annonse:

OBOS har siden 2015 vært hovedsponsor for den nest øverste divisjonen i norsk herrefotball. Nå har Norsk Toppfotball og OBOS blitt enige om å forlenge samarbeidet om OBOS-ligaen i ytterligere fire år. OBOS-ligaen består av 16 regionale klubber og ligaen har de siste årene blitt den mest kjente kommersielle ligaen i Skandinavia uavhengig av idrett.

– OBOS er veldig godt fornøyd med samarbeidet så langt, og resultatene dette sponsoratet har gitt oss og fotballen. Det har gjort det mulig å gjennomføre en rekke ulike aktiviteter og tiltak til beste for fansen, klubbene og lokalsamfunn. Nå skal vi utvikle samarbeidet videre for å bli en enda bedre støttespiller for norsk fotball. I OBOS er vi opptatt av å bidra til å utvikle gode oppvekstmiljøer og nærområder hvor det er plass til alle. Det betyr at vi de neste årene vil ha et enda sterkere satsing på barn og unge gjennom flere spennende prosjekter, sier sponsorsjef Rasmus Aarflot i OBOS.

NTB_hsLUH7-UcIo.jpg
Mathias Rasmussen og Curtis Edwards under OBOS-ligakampen mellom Stabæk og Brann på Nadderud Stadion. Foto: Javad Parsa / NTB

- Vi er stolte. OBOS–liga klubbene har gjort en formidabel samfunnsjobb i sine regioner. Med denne avtalen gir OBOS oss en forutsigbarhet som er ekstra viktig etter pandemien. Vi vet alle hvor viktig aktivitet er for både mental – og fysisk helse.

Vi forplikter oss til å levere tidenes aktivitet mot barn og unge gjennom OBOS Fotballcamp, OBOS Miniligaen og OBOS Nasjonale serier. Det er noe av det vi gleder oss til å levere, sier kommersiell leder i Norsk Toppfotball Pål Breen

De fleste kampene på OBOS Nasjonale serier vil bli tilgjengelige på TV 2 Play, avslutter Pål Breen. 

De nye aktivitetene

OBOS Fotballcamp: En samling over flere dager for jenter og gutter fra 6 til 14 år i regi av den enkelte OBOS-ligaklubb. Målet er å bidra til fotballglede, gode holdninger og treninger med høy kvalitet.

OBOS Miniligaen: En landsomfattende 3 mot 3-turnering hvor jenter og gutter fra 6 til 8 år får et godt aktivitetstilbud fra sitt lokale lag i OBOS-ligaen.

OBOS Nasjonal: OBOS blir hovedsponsor til de nasjonale ungdomsseriene. Seriene er etablert for de 32 klubbene under Norsk Toppfotball. De fleste av disse kampene skal filmes og distribueres på TV 2 Play fra 2023.

Om OBOS

Norges største boligbyggelag med over 530.000 medlemmer. OBOS viktigste oppgave er å bygge boliger til medlemmene, i tillegg til virksomhet innen bank, eiendomsmegling, forvaltning, rådgivning og næringseiendom.

OBOS har et stort samfunnsprogram med mål om å utvikle byer og steder. For å bidra til livet mellom husene, har vi etablert programmet OBOS gir tilbake for gode bo- og oppvekstmiljøer, klima og miljø.

Om Norsk Toppfotball

NTF er interesseorganisasjonen for 0. divisjon (Eliteserien) og 1. divisjon (OBOS-ligaen) på herresiden i Norge. NTF skal være en kompetansebygger, rådgiver og servicekontor for medlemsklubbene innenfor virksomhetsområdene sport, organisasjon, marked, media og økonomi.

 

Kontaktpersoner:

Annonse fra Obos-ligaen: