Om Årets Fotballfrivillig

Som en sentral støttespiller for norsk fotball ønsker OBOS å løfte frem de frivilliges rolle i fotballklubbene.

Annonse:

Kampanjen Årets fotballfrivillig 2022 bidro til å sette et viktig tema på dagsorden, og den resulterte i flere hundre nye frivillige. I 2023 er det fremdeles en utfordring med å få nok frivillige – spesielt unge frivillige.

OBOS, Norsk Toppfotball, Toppfotball Kvinner og Norsk Ligafotball vil derfor denne høsten gjennomføre kampanjen Årets fotballfrivillig – i år med en egen kategori for Årets unge Fotballfrivillig.

Om kampanjen

Til Årets fotballfrivillig 2023 kåres en enkeltperson eller en gruppe frivillige som bidrar til gode fotballopplevelser ute i klubbene, på treningsfeltet eller på stadion for eksempel i forbindelse med gjennomføring av kamparrangementer. Vi jakter på den eller de som sørger for at vi alle kan nyte gode fotballopplevelser enten på stadion eller foran TV-en, eller som sørger for at barn og unge har et tilbud om trening og kameratskap i hele landet.

Uten frivillighet ville vi ikke hatt fotball.

videomakeriet.ranheimfotball.åretsfrivillig2022.stinamostervik.nyestudio.nicholaslund.trondheim.foto.jpg
Ranheim-ildsjel Stina Mostervik ble i 2022 kåret til Årets Fotballfrivillig. Nå søkes en ny kandidat!

I perioden 25. august til og med 25. september vil vi samle inn nominasjoner fra hele Fotball-Norge. De nominerte vil gå inn i en semifinale der det skal stemmes frem 10 finalister. Vinner av prisen Årets Fotballfrivillig vil kåres av folket som stemmer frem sine favoritter og en jury vil velge en vinner blant de tre som har fått flest stemmer.

Nominer din kandidat her

Hvordan fungerer nominasjonen og utvelgelsen av «Årets Fotballfrivillig»?

Fra 25. august og frem til og med 25. september kan alle nominere sin kandidat til prisen via nettstedet fotballfrivillig.no.

Deretter følger en avstemming hvor folket stemmer frem tjue finalister. Så følger en ny avstemning og til slutt vil en jury kåre Årets fotballfrivillig blant de tre som får flest stemmer i finalen.

For å sette et spesielt fokus på de unge frivillige i fotballen vil vi i 2023 også hedre «Årets Unge Fotballfrivillige». Basert på alder vil vi plukke frem denne vinneren blant alle som er nominert og fått stemmer i Årets Fotballfrivillig-kampanjen.

Premier

Vinneren blir offentliggjort i forbindelse med sesongavslutningen og vinner et gavekort á 15.000,-, samt 30 000,- fra OBOS til sin lokale breddeklubb.

Lyst til å bli frivillig? Fyll inn dette skjemaet!

Annonse fra Obos-ligaen: