Om Årets Fotballfrivillig

Annonse:

Årets Fotballfrivillig er en person eller gruppe frivillige som bidrar til gode fotballopplevelser skapes ute i klubb eller på en arena. Vi jakter på den eller de som bidrar, setter farge og sørger for at barn og unge har et tilbud i hele landet, og at vi kan underholde på stadion eller foran TV med herlig kampopplevelser. Uten frivillighet ville vi ikke hatt fotball.

I perioden 2. september til 14. oktober vil alle de 16 klubbene i OBOS-ligaen samle inn nominasjoner fra sine regioner. De nominerte vil gå inn i en lokal avstemning og en lokal vinner av prisen Årets Fotballfrivillige vil kåres i hver enkelt OBOS-liga klubb.

Alle de lokale vinnerne vil gå videre til den nasjonale finalen, sammen med en "åpen klasse" der det skal stemmes på den nasjonale vinneren av "Årets Fotballfrivllige". En jury vil velge en vinner blant de 3 som har fått flest stemmer.

Hvordan fungerer nominasjonen og utvelgelsen av «Årets Fotballfrivillig»?

Fra 2. september og frem til 14. oktober kan alle som vil nominere sin kandidat til prisen på hjemmesiden til sitt lag i OBOS-ligaen.

Deretter følger en lokal avstemming der man kan stemme på kandidatene til sitt lag frem til 2.november. Denne avstemmingen vil også foregå på hjemmesidene til ditt lag i OBOS-ligaen.

De som blir valgt lokalt til «Årets Fotballfrivillig» vinner 10.000,- til sin lokale breddeklubb.

Deretter vil de kandidatene som har flest stemmer hos de lokale klubbene gå videre til en nasjonal avstemming.

Etter dette vil en jury kåre en vinner blant de tre med flest stemmer nasjonalt. Vinneren blir offentliggjort i forbindelse med siste serierunde i OBOSligaen og vinner et gavekort a 15.000,-, samt 50.000,- fra OBOS til sin lokale breddeklubb

Annonse fra Obos-ligaen: